Broker Electronic / Metal Parts

Broker electronic en metal parts

Supply Chain Support Hulshof is niet alleen jouw inkoopadviseur en productieplanningsspecialist, maar ook dé deskundige broker electronic / metal parts uit Stadskanaal. Door het hele land voorzie ik iedereen van de juiste materialen om het productieproces mee te optimaliseren. Hierbij doe ik aan de voordelige opkoop van overtollige elektronische en metalen onderdelen.

Altijd de juiste materialen

Mijn bedrijf is tot stand gekomen nadat ik zelf al ruim 30 jaar ervaring in de branche heb opgebouwd. Ik heb dan ook brede kennis op het gebied van elektronica en metaalbouw. Daarom kan ik als broker zowel grote algemene bedrijven als ondernemers in nichemarkten helpen. Als opkoper op de aftermarket heb ik contacten met leveranciers bij wie ik overtollig materiaal goedkoop in kan kopen. De onderdelen die ik voordelig opkoop zijn natuurlijk van hoge kwaliteit. Zo is brokering voordelig én milieuvriendelijk wat het fenomeen voor iedere onderneming een uitstekende keuze maakt.

Bovendien kan ik dankzij mijn kennis en netwerk aan onderdelen die niet meer op de markt zijn komen. Maar mocht het onderdeel wat jij zoekt écht niet meer te vinden zijn, dan zoek ik altijd het beste alternatief. Zo blijf jij meekomen met de laatste ontwikkelingen en kun je tijd besparen. Onthoud maar: als ik het niet vind, dan is het er echt niet!

Ervaring en goede relaties

Doordat ik al zo lang actief ben in het vak, heb ik nauwe contacten met leveranciers. Daardoor kun je mij niet enkel en alleen als broker inschakelen, maar ga ik eveneens graag op zoek naar producten om die vervolgens voor je in te kopen. Tevens ben ik werkzaam als tussenpersoon voor verkoop van diverse componenten. Er zijn namelijk holdings die deze niet aan iedereen verkopen. Dan sta ik graag voor je klaar om deze in te kopen. Zo kun jij toch je productieproces soepel en efficiënt laten verlopen!

Informeer gerust naar de mogelijkheden door contact met Supply Chain Support Hulshof uit Stadskanaal op te nemen. Dat kan telefonisch via tel: +31-646852712, maar evengoed middels het online contactformulier. Je ontvangt zo snel mogelijk een inhoudelijke reactie van mij.

BEL ONS