Inkoopadvies

Passend & Deskundig Inkoopadvies

Advies nodig over hoe je iets op operationele manier het beste uit kunt voeren? Supply Chain Support Hulshof geeft je graag passend inkoopadvies vanuit Stadskanaal door heel Nederland. Met mijn ruim 30 jaar aan ervaring in elektronica en metaalbouw ben ik inkoopadviseur voor allerlei bedrijven. Van grote multinationals tot ondernemers in nichemarkten,

Interne Ondersteuning

Mijn inkoopadviesbureau is op allerlei gebieden inzetbaar. Ik kan strategisch inkoopadvies bieden én managers in een supply chain bijstaan als inkoopmanager. Zo loop ik je gehele inkoopketen door. Meestal begint dit op strategisch vlak: wat zijn de beste keuzes voor jouw bedrijf, wat moet je zelf doen en wat is beter om uit te besteden aan derden? Vervolgens bied ik hulp bij het uitzoeken van de juiste leveranciers en help ik je bij het uitstippelen van de levering en het opstellen van een salesplanning. Materialen opkopen behoort tot mijn specialiteiten: als ik het niet kan vinden, dan is het er gewoon niet! Samen optimaliseren we jouw orderstroom van begin tot eind!

Door je supply chain te optimaliseren, beperk je de kans op escalaties of andere problemen. Natuurlijk is dit een stap die voor zowel grote bedrijven als kleinschalige ondernemingen van belang is. Dankzij mijn vele jaren van ervaring en uitgebreide kennis kan ik ieder metaal- en elektronicabedrijf bijstaan met inkoopadvies. Mijn oplossingsgerichte werkwijze is jóuw tijdsbesparing en winst.

Op Strategisch- & Managementniveau

Supply Chain Support handelt als het ware als tussenpersoon tussen jou als bedrijf en leveranciers en andere nodige contacten. Maar intern kan ik net zo goed bijspringen waar nodig, bijvoorbeeld wanneer je behoefte hebt aan iemand die een aantal weken kan expediten. Met een uitgebreide kennisdatabase en goed afgestemde werkwijze op welk bedrijf dan ook ben ik jóuw inkoopspecialist.

Vanuit Stadskanaal sta ik klaar voor bedrijven door heel Nederland. Heb je interesse in mijn inkoopadvies of wil je hier meer informatie over? Neem dan gerust contact op door te bellen naar +31-646852712. Daarnaast kun je een bericht achterlaten via het online contactformulier. Ik sta je met plezier te woord!

BEL ONS