Inkoopadviesbureau

Jouw inkoopadviesbureau

Als je het inkoopproces van je bedrijf wilt optimaliseren schakel je het inkoopadviesbureau van Supply Chain Support Hulshof in. Ik, Gert Hulshof, heb 34 jaar ervaring en ik help bedrijven efficiënter en functioneler werken. Zo maak ik ook graag het inkoopproces van je onderneming efficiënter. Wil je graag advies over hoe je iets op een operationele manier kunt uitvoeren, bijvoorbeeld in de metaalbouw of elektrotechniek? Mijn bedrijf geeft je vanuit Stadskanaal daar graag als inkoopadviesbureau advies over. Door mijn ruime ervaring in de metaalbouw en elektrotechniek kan ik je optimaal adviseren. Wat zijn je wensen voor jouw onderneming? Laat het me weten zodat ik mijn werkzaamheden hierop kan afstemmen.

Advies op strategisch- en managementniveau

Doordat ik met mijn inkoopadviesbureau de afgelopen jaren gewerkt heb voor zowel multinationals als ondernemers in nichemarkten, ben ik op verschillende gebieden inzetbaar. Zo kan ik strategisch inkoopadvies bieden en je managers in een supply chain ondersteunen als inkoopmanager. Ik loop je gehele inkoopketen door en dit begint meestal op strategisch vlak. Ik stel vragen zoals: wat zijn de beste keuzes voor je onderneming? Wat moet je zelf doen? En wat is het beste om uit te besteden aan derden? Hierna bied ik ondersteuning in het selecteren van de juiste leveranciers. Om vervolgens als inkoopadviesbureau het opstellen van een sales planning uit te stippelen. Hoe zie je mijn rol om jou te assisteren bij jouw onderneming?

SSCH_Inkoop

Als specialisme het opkopen van materialen

Als mijn inkoopadviesbureau het niet kan vinden, dan is het er niet. Dat is mijn motto! Ik doe meer dan mijn best om in de metaalbouw en elektrotechniek te vinden wat je nodig hebt. Door goed samen te werken, optimaliseren we jouw orderstroom van a tot z. Als we je supply chain optimaliseren, wordt de kans beperkt op escalaties of andere problemen. Deze stap is van belang voor grote bedrijven en kleine ondernemingen. Door mijn jaren van ervaring kan ik elke onderneming die actief is in de metaalbouw of elektrotechniek bijstaan met inkoopadvies. Zo zorg ik ervoor dat het inkoopproces efficiënter wordt.

Interne ondersteuning als inkoopadviesbureau

Mijn bedrijf werkt als een tussenpersoon, tussen jouw bedrijf, je leveranciers en de andere nodige contacten. Echter kan ik ook intern bijspringen waar het nodig is. Hierbij kun je mij bijvoorbeeld inzetten wanneer je behoefte hebt aan iemand die voor een aantal weken kan expediten. Door mijn uitgebreide kennisdatabase en perfect afgestemde werkwijze op iedere onderneming, kun je mij zonder zorgen inschakelen als inkoopspecialist. Wanneer heb je mij nodig?

Contact met mijn inkoopadviesbureau

Zoals je merkt heb ik door jaren heen veel ervaring opgedaan bij verschillende ondernemingen. Dus als je ook het inkoopproces van je onderneming wilt verbeteren, heb ik meer dan de ervaring die je zoekt. Wil je meer weten over wat ik voor je onderneming kan betekenen? Bel mij dan vrijblijvend op 06-46852712. Of stuur een mail naar info@scsh.nl. Supply Chain Support Hulshof is jouw inkoopadviesbureau.

BEL ONS