Inkoopadviseur

Jouw inkoopadviseur

Wil je het inkoopproces van je bedrijf door een inkoopadviseur laten optimaliseren? Dan schakel je hier natuurlijk Supply Chain Support Hulshof voor in. Mijn naam is Gert Hulshof en ik heb 34 jaar ervaring met het efficiënter en functioneler maken van bedrijven. Ik maak graag het inkoopproces van je onderneming efficiënter. Zou je bijvoorbeeld graag advies krijgen over het efficiënter maken van het inkoopproces van je onderneming? Zou je meer willen weten over het operationaliseren in de metaalbouw of elektrotechniek? Ik geef je als inkoopadviseur vanuit Stadskanaal hier graag advies over. Doordat ik veel ervaring heb opgedaan in de metaalbouw en elektrotechniek kun je prima terecht bij mij voor advies.

Wat ik kan betekenen op strategisch- en managementniveau

Mede doordat ik als inkoopadviseur vele jaren ervaring op heb gedaan bij zowel multinationals als ondernemers in nichemarkten, kun je mij inzetten op diverse gebieden. Ik kan je strategisch inkoopadvies bieden en de managers in een supply chain helpen als inkoopmanager. Daarnaast loop ik je gehele inkoopketen door. Dit begint meestal op het strategisch vlak. De vragen die ik stel zijn: wat moet je zelf doen? Wat is het beste om uit te besteden aan derden? En wat zijn de beste keuzes voor je onderneming? Tevens kan ik de juiste leveranciers selecteren en hierin ondersteuning bieden. Waarna ik als inkoopadviseur een sales planning kan opstellen.

Het opkopen van materialen als specialisme

Wanneer ik het als inkoopadviseur niet vindt, dan is het niet te vinden. Want ik doe altijd veel moeite om te vinden wat je zoekt in de metaalbouw en elektrotechniek. Wanneer we een goede samenwerking hebben, kunnen we je orderstroom van a tot z optimaliseren. Zo worden ook eventuele problemen en escalaties voorkomen. Dit is belangrijk bij zowel grote ondernemingen als de kleinere. Doordat ik veel ervaring heb, ben ik de beste keuze voor inkoopadvies in de metaalbouw en elektrotechniek.

Inkoopadviseur voor interne ondersteuning

Ik werk met mijn onderneming als tussenpersoon tussen jou, de leveranciers en contacten die je hebt. Ook zou ik eventueel kunnen bijspringen waar het nodig is. Zo ben ik inzetbaar als iemand die bijvoorbeeld voor een aantal weken kan expediten. Ik heb een uitgebreide kennisdatabase en daarnaast een zeer goed afgestemde werkwijze. Hierdoor ben ik als inkoopspecialist in te zetten voor vrijwel iedere onderneming. Wat mag ik betekenen voor jouw onderneming? Laat het me weten zodat ik hierop kan inspelen.

SSCH_Inkoop

Contact met mij als jouw inkoopadviseur

Zou je graag meer willen weten over wat ik zoal voor je onderneming kan uitvoeren? Stel de vragen die je hebt en ik beantwoord deze graag. Je kunt dan vrijblijvend contact opnemen met mij door te bellen naar 06-46852712. Natuurlijk kun je ook een mail sturen naar info@scsh.nl. Ik neem graag de tijd voor je om al je vragen te beantwoorden. Zo weet je zeker dat je je partner gevonden hebt in Supply Chain Support Hulshof. Ik ben de inkoopadviseur die je zoekt.

BEL ONS