Integraal Ketenbeheer

Verbeter je integraal ketenbeheer in elektrotechniek of metaalbouw

Wens je professionele hulp van een expert bij integraal ketenbeheer in elektrotechniek of metaalbouw? Supply Chain Support Hulshof staat graag voor je klaar. Met meer dan 30 jaar ervaring kan ik je bedrijf in de metaalbouw en elektrotechniek op de juiste manier begeleiden en bijstaan. Ik verbeter de inkoop, denkwijze en verschillende ketens in je bedrijf. Neem snel contact met mij op voor een afspraak. Tevens kun je verder lezen voor meer informatie over mijn werk op het gebied van integraal ketenbeheer.

De optimalisatie van je integraal ketenbeheer

Wens je het integraal ketenbeheer van je bedrijf in de metaalbouw of elektrotechniek te verbeteren? Of kun je wel wat advies gebruiken van een expert bij het inkopen van producten? Benader mij, Gert Hulshof, voor advies op maat. Ik laat je bedrijf door mijn hulp weer efficiënter en beter functioneren. Dit wordt gerealiseerd door de logistiek, inkoop en denkwijze in je bedrijf aan te pakken. Tevens kun je op mij rekenen wanneer je achterstanden in je bedrijf wenst weg te werken. Ik laat je bedrijf op deze manier weer optimaal opereren.

Ga voor intensieve begeleiding of eenmalig advies

Wanneer je gebruik wilt maken van mijn professionele hulp bij integraal ketenbeheer, hoeft dit niet perse langdurige ondersteuning te zijn. Ook eenmalig advies is mogelijk. Ik wil zowel grote bedrijven als kleine ondernemers voorzien van advies op maat. Natuurlijk kun je altijd bij mij aankloppen, wanneer je denkt dat je bedrijf meer baat heeft bij maandenlange intensieve begeleiding. Jouw wensen en behoeftes staan centraal bij de hulp die ik verleen en het advies dat ik geef. Neem daarom snel contact met mij op en geef je wensen aan mij door.

Hulp van een broker

Naast het verbeteren van het ketenbeheer in je bedrijf, kun je mij ook inschakelen als professionele broker. In mijn werk als broker help je ik aan de juiste elektronische en metalen onderdelen. Door de jaren heen heb ik ontzettend veel verschillende contacten opgedaan die mij hierbij kunnen helpen. Met de onderdelen en materialen kun jij het product ontwikkelen en produceren dat je wenst te maken. Heb je behoefte aan meer informatie over mijn werk als broker? Dan kun je gerust contact opnemen. Ik zal je verder informeren en je kunt mij direct op de hoogte stellen van je wensen.

Supply Chain Manager integraal ketenbeheer

Ruime ervaring op het gebied van integraal ketenbeheer

Ik kan je in iedere situatie het juiste advies geven. Door ruim 30 jaar ervaring in het integraal ketenbeheer heb ik veel marktkennis over bijvoorbeeld elektronica. Met de juiste werkwijze zorg ik ervoor dat jouw supply chain van het begin tot het eind optimaal wordt geregeld. Ik adviseer bij de productieplanning, technische of strategische inkoop en service logistiek in de metaalbouw en elektrotechniek.

Neem contact op voor een afspraak

Wens je mijn hulp bij de optimalisatie van je integraal ketenbeheer in de metaalbouw of elektrotechniek? Bel dan voor meer informatie of een afspraak naar 06-46852712. Je kunt ook het online contactformulier invullen. Zo wil ik graag je partner zijn op het gebied van integraal ketenbeheer in de elektrotechniek of metaalbouw.

BEL ONS