Logistics and Supply Chain Management

Hulp bij de optimalisatie van je Logistics and Supply Chain Management

Heb je behoefte aan professionele hulp bij het regelen van je logistics and supply chain management? Supply Chain Support Hulshof wil je graag helpen. Ik heb ruim 30 jaar ervaring en hierdoor weet ik bedrijven in de metaalbouw en elektrotechniek altijd op de juiste manier te begeleiden. Ik sta voor je klaar wanneer je de verschillende processen op het gebied van logistiek, inkoop of de denkwijze in je bedrijf wilt verbeteren. Neem snel contact met mij op voor een afspraak of lees verder voor meer informatie over mijn aanpak bij het verbeteren van je logistics and supply chain management.

De aanpak van je Logistics and Supply Chain Management

Wil je graag het productieproces in je bedrijf in de metaalbouw of elektrotechniek laten optimaliseren? Of wens je inkoopadvies van een echte professional? Ik, Gert Hulshof, help je graag. Door mijn werkwijze zal je bedrijf weer efficiënter en beter functioneren. Ik zal dit verwezenlijken door de logistiek, inkoop en denkwijze in je bedrijf aan te pakken. Daarnaast kun je mij ook inschakelen wanneer je achterstanden in je bedrijf wilt wegwerken. Zo zal je bedrijf binnen no time weer optimaal opereren.

Kies voor intensieve begeleiding of eenmalig advies

Niet alleen langdurige klanten kunnen bij mij aankloppen voor hulp bij het verbeteren van hun logistics and supply chain management. Ook voor eenmalig advies ben je bij mij aan het juiste adres. Ik voorzie zowel grote bedrijven als kleine ondernemers van advies op maat. Ook wanneer je behoefte hebt aan maandenlange, intensieve begeleiding is dat mogelijk. Ik luister graag naar je wensen en behoeftes wat betreft de hulp en advies die ik bied. Neem direct contact met mij op, wanneer je ook professionele hulp wenst.

Mijn aanpak als broker

Ik heb door de jaren heen niet alleen kennis opgebouwd voor het optimaliseren van je productlogistiek. Ook als broker van elektronische en metalen onderdelen kan ik je zeer goed helpen. Inmiddels heb ik een zeer uitgebreid netwerk met contacten die mij de beste materialen kunnen verschaffen. Wil je graag producten produceren, maar kun je niet aan de juiste onderdelen komen? Schakel mij dan in als broker. Neem contact met mij op als je meer informatie wenst over mijn werk als broker.

Ervaring op het gebied van Logistics and Supply Chain Management

Met ruim 30 jaar ervaring in de logistics and supply chain management weet ik je altijd te voorzien van het juiste advies. Vooral op het gebied van elektronica heb ik veel marktkennis en weet ik altijd een oplossing te vinden. Ik zorg ervoor dat je supply chain van het begin tot het eind optimaal wordt geregeld. Maak een afspraak en ontvang hulp bij de productieplanning, technische of strategische inkoop en service logistiek in de metaalbouw en elektrotechniek.

logistics supply chain management manager

Neem contact op voor een afspraak

Heb je hulp nodig bij logistics and supply chain management in de metaalbouw of elektrotechniek? Neem dan contact met mij op door te bellen naar telefoonnummer 06-46852712. Daarnaast kun je het online contactformulier invullen. Ik geef je graag meer informatie over mijn aanpak bij de optimalisatie van je logistics and supply chain management.

BEL ONS