New Product Introduction

Implementatie van New Introduction Process

Het ontwikkelen van een nieuw product brengt veel meer met zich mee dan het ontwerpen en produceren alleen. Tussen tekentafel en productie zelf komt nog heel wat denk- en planwerk kijken. Juist daarom bied ik SCM op het gebied van NPI, oftewel new product introduction process vanuit Stadskanaal. Van het op gang laten komen tot aan het implementeren ben ik jouw expert!

Meegaan met ontwikkelingen

Iedere industrie vernieuwt constant, het blijven ontwikkelen van nieuwe producten is dan ook van groot belang. Als ondernemer let je hier natuurlijk al op. Maar hoe bepaal je wat de meest geschikte materialen en machines zijn voor jouw productieproces? Hoe blijf je meegaan met de nieuwste technische ontwikkelingen? Bij welke leveranciers moet je zijn voor de inkoop? En welke distributeurs zijn de beste keuze voor de verkoop van het eindproduct? Supply Chain Support Hulshof uit Stadskanaal geeft hierop passende antwoorden!

Mijn werkwijze helpt jou bij het opstellen van een optimaal new product introduction process. Dankzij mijn ruim 30 jaar ervaring in de elektronica en metaalbouw ben ik hét adres voor jouw life cycle management. Hiermee kan een product in no time het hele proces doorlopen en zo van niets tot winstgevend worden gemaakt.

Zo efficiënt en goedkoop mogelijk

Als supply chain manager en inkoper ken ik diverse leveranciers en distributeurs. Daardoor weet ik precies wie en wat het beste bij jouw bedrijf aansluit. Nadat ik je heb geholpen met het opstellen van een implementatieplan, leg ik je dan ook de juiste contacten voor. Daarnaast ben ik actief als broker van elektronische en metalen onderdelen. Moet je een onderdeel van een machine of product vervangen? Ik vind de door jouw gewenste materialen of anders het beste alternatief. Ik zoek én vind gegarandeerd machines die lang meegaan en efficiënte, voordelige onderdelen.

Ik werk altijd direct en oplossingsgericht. Bij mij geen langdradige procedures en formuliertjes ondertekenen, maar gewoon gelijk actie! Bespreek gerust de mogelijkheden van new product introduction process voor jouw bedrijf. Je bereikt me snel en eenvoudig via telefoonnummer +31-646852712. Via het contactformulier kun je tevens een bericht achterlaten. Ik help je graag verder!

BEL ONS