Organisatieadviesbureau

Jouw organisatieadviesbureau

Wil je onder andere het productieproces van je bedrijf optimaliseren en ben je hiervoor op zoek naar een organisatieadviesbureau? Dan kun je mijn onderneming Supply Chain Support Hulshof hiervoor benaderen. Ik ben Gert Hulshof en ik heb al 34 jaar ervaring met het functioneler en efficiënter maken van bedrijven. Je kunt bij mij terecht voor inkoopadvies, brokering en het opstellen van een implementatieplan. Wil je bijvoorbeeld advies krijgen over het nog efficiënter maken van het inkoopproces van je bedrijf? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ook voor het optimaliseren in de metaalbouw of elektrotechniek, kun je mij inschakelen. Mijn organisatieadviesbureau geeft vanuit Stadskanaal graag advies. Je mag te allen tijde gebruik maken van mijn ervaring in de metaalbouw en elektrotechniek.

Mijn diensten op strategisch- en managementniveau

Mijn organisatieadviesbureau heeft veel ervaring opgedaan door te werken voor ondernemers in nichemarkten en grote multinationals. Daardoor ben ik met mijn bureau in te zetten op verschillende vakgebieden. Zo kan ik je van strategisch inkoopadvies voorzien en ook nog eens je managers helpen om beter te functioneren. Wil je dat ik je gehele inkoopketen doorloop? Dit doe ik efficiënt en nauwkeurig als organisatieadviesbureau. Daarnaast zijn mijn USP’s:

  • Ik ben flexibel
  • Ik ben van alle markten thuis
  • Ik heb de benodigde ervaring
  • Ik ben een expert op het gebied van elektronica

Robotic Product Proces - Supply Chain Hulshof

Van alle markten thuis

Bij mijn organisatieadviesbureau is daadwerkelijk van alles mogelijk. Ik kan zeggen dat ik van alle markten thuis ben. Dit komt mede doordat ik voor veel verschillende bedrijven heb gewerkt. Zo beschik ik over zeer veel kennis over de metaalbouw en elektrotechniek. Mijn organisatieadviesbureau is in te schakelen voor zowel kleinere als langdurige projecten. Deze mogen bij mij op locatie plaatsvinden of bij jouw op locatie. Hoe de situatie er ook uit ziet, ik zorg ervoor dat je precies datgene krijgt wat nodig is. Daarnaast kan ik je van de juiste contacten voorzien in de metaalbouw en elektrotechniek. Zo ook als je moeilijk verkrijgbare componenten nodig hebt. En als ik het niet vind, dan bestaat het niet. Zo tover ik jouw producten zeer snel om van niets naar winstgevend. Zo krijg je meer efficiëntie en boek je als onderneming natuurlijk meer winst. Wat natuurlijk ook zeer belangrijk is. Wil je ook meer efficiënte processen en meer winst? Ik help je daar graag mee.

Neem contact op met mijn organisatieadviesbureau

Wil je graag meer weten over wat ik allemaal kan doen voor jouw onderneming? Vraag dan eens een vrijblijvend gesprek met mij aan. Stel hierin de vragen die je hebt. Dan zorg ik ervoor dat ik deze allemaal voor je beantwoord. Dan kun je een weloverwogen besluit nemen of je Supply Chain Support Hulshof inschakelt. Voor al je vragen neem je telefonisch contact met mij op via 06-46852712. Of je stuurt een mail naar info@scsh.nl. Mijn organisatieadviesbureau helpt je graag!

BEL ONS