OVER ONS

Supply Chain Support Hulshof is jouw specialist in het optimaliseren van je productieproces en interne bedrijfslogistiek. Ik zorg voor de juiste producten en leveranciers voor bedrijven in de assemblage, elektronica en metaalbouw. Hierbij ben ik van alle markten thuis.

Onze Visie

Met jarenlange ervaring en kennis binnen de Supply Chain branche kan ik kleine en grootschalige ondernemingen bijstaan voor het verbeteren en ondersteunen van processen en samenwerkingen met leveranciers. Hiermee versterkt u uw posities binnen de keten.

 1. 1
  Kennis van zaken

  Met mijn 34 jaar aan ervaring ondersteun en adviseer ik bedrijven efficiënter en functioneler te werken. Dit door de processen aan te pakken op het gebied van logistiek, inkoop en denkwijze.

 2. 2
  Eindeloze mogelijkheden

  Unieke situatie? Door mijn ervaring weet ik in alle situaties wel raad. Welk vraagstuk u ook heeft, ik kan hierin adviseren en ondersteuning bieden.

 3. 3
  Ervaring en relaties

  Door mijn ervaring van de afgelopen 34 jaar en de contacten die ik heb opgebouwd heb ik een breed netwerk dat ik kan inzetten voor verschillende vraagstukken van inkoop, productie tot logistiek.

 4. 4
  Efficiënt en goedkoop

  Het efficiënt aanpakken van een vraagstuk is de basis. Daarbij kan ik binnen mijn netwerk vaak materialen en onderdelen van een hoge kwaliteit voor een voordelige prijs inkopen.

 5. 5
  Service op maat

  Elke bedrijf is uniek en hou daar rekening mee. De adviezen en ondersteuning die ik kan bieden zijn op maat voor uw bedrijf.

Onze Diensten

Hieronder vind je een deel van ons diensten aanbod. Meer weten? Kijk verder op onze website voor meer informatie over onze diensten en werkwijze.

 1. Inkoopadvies

  Wat zijn de beste keuzes voor jouw bedrijf op het gebied van inkoop, wat moet je zelf doen en wat is beter om uit te besteden aan derden?

  Het opkopen van materialen behoort tot één van mijn specialiteiten. Samen met jou optimaliseer ik je orderstroom van begin tot eind!

 2. New Product Introduction

  Hoe bepaal je wat de meest geschikte materialen en machines zijn voor jouw productieproces en hoe kom je mee met de ontwikkelingen?

  Ik help je bij het opstellen van een optimaal New Product Introduction Process!

 3. Broker Electronic / Metal Parts

  Voor u productieproces heeft u de juiste en kwalitatieve materialen nodig om het productproces te optimaliseren. Door mijn ervaring als broker en contacten binnen de Supply Chain branche heb ik de toegang tot voordelige onderdelen van hoge kwaliteit!

  Zoek je onderdelen of specifieke materialenSchakel mij in en ik ga voor je op zoek!

 4. Productielogistiek

  Binnen het bedrijfsproces is logistiekmanagement een belangrijk onderdeel. Hierbij kan gedacht worden aan het personeel, uren, machines en materialen. Nadat ik de organisatie van binnen uit heb bekeken kan ik hier een advies over geven waar nodig eventueel de verbeteringen implementeren.

  Ben je op zoek naar deskundigheid op het gebied van logistiekmanagement?

Our Team

Ons Team

Testimonials

Onze klanten

BEL ONS