Supply Chain Manager

Hulp van een supply chain manager

Ben je op zoek naar een ervaren en vakkundige supply chain manager? Bij Supply Chain Support Hulshof ben je aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar ervaring help ik je bij het aanpakken van de verschillende processen op het gebied van logistiek, inkoop en denkwijze. Hierbij heb ik mij vooral gespecialiseerd op het gebied van metaalbouw en elektrotechniek. Neem contact met mij op wanneer je meer informatie wenst over mijn aanpak of als je direct een afspraak wilt plannen. Ik sta graag voor je klaar als supply chain manager.

Wanneer kiezen voor een supply chain manager?

Wens je het productieproces in je bedrijf in de metaalbouw of elektrotechniek te optimaliseren? Of heb je behoefte aan inkoopadvies? Dan wil ik, Gert Hulshof, je graag helpen. Ik laat je bedrijf weer efficiënter en functioneler werken. Dit realiseer ik door de logistiek, inkoop en denkwijze van je bedrijf aan te pakken. Tevens kun je mij inschakelen wanneer je achterstanden in je bedrijf wilt wegwerken. Op deze manier functioneert je bedrijf weer optimaal.

Advies en hulp op maat

Ik werk als supply chain manager niet alleen met langdurige klanten. Zowel grote bedrijven als kleinschalige ondernemers kunnen mij inschakelen voor eenmalig advies. Heb je meer behoefte aan maandenlange, intensieve begeleiding? Ook dan kan ik je helpen en geef ik je advies en hulp op maat. Als supply chain manager ben ik zeer flexibel en sta ik altijd voor je klaar. Wil je ook gebruik maken van mijn diensten? Neem dan direct contact met mij op via onderstaande contactgegevens.

Schakel mij in als broker

Naast professionele hulp bij het verbeteren van de productlogistiek in je bedrijf, kun je mij ook inschakelen als broker van elektronische en metalen onderdelen. Door de jaren heen heb ik heel veel connecties opgedaan die mij voorzien van de beste materialen. Wanneer je mij benadert als broker, help ik je gegarandeerd aan de juiste materialen. Zo kun jij straks het product realiseren dat je wenst te produceren. Wens je meer te weten te komen over mijn werk als broker? Neem dan gerust contact met mij op en ik informeer je verder.

Supply Chain Manager

Kennis en ervaring als supply chain manager

Zoals gezegd heb ik al ruim 30 jaar ervaring op het gebied van supply chain management. Ik heb me door de jaren heen ontwikkeld als expert op het gebied van elektronica. Tijdens mijn werk heb ik ook zeer veel marktkennis opgedaan. Door mijn ervaring en kennis weet ik in iedere situatie wel raad. Je vraagstukken worden opgelost en je supply chain wordt van het begin tot het eind geregeld. Ik help je onder andere bij productieplanning, technische of strategische inkoop en service logistiek in de metaalbouw en elektrotechniek.

Neem contact op voor meer informatie

Heb je ook behoefte aan een supply chain manager in de metaalbouw of elektrotechniek? Ik sta graag voor je klaar. Voor meer informatie of professioneel advies en begeleiding bel je naar 06-46852712. Tevens kun je het online contactformulier invullen. Ik informeer je dan graag over mijn aanpak als supply chain manager.

BEL ONS